Diana Lemmens meestergoudsmid

ontwerpen is voor mij
spelen en experimentenen met materialen
oude en moderne technieken combineren
zodat bijzondere sieraden ontstaan
die met veel plezier worden gedragen

Helmar Hubbes meestergoudsmid

ontwerpen met de computer en alles precies bepalen
het streven naar perfecte technieken, zodat het perfecte slot en scharnier in uw sieraad komen
en stenen het mooiste uitkomen
werken naar uw wensen, zodat het sieraad van uw dromen ontstaat!

Wat zeggen onze klanten?

” Onze dag was fantastisch! Onvergetelijk mooi geweest. Iedereen vindt onze ringen Schitterend, heel Speciaal!
En wijzelf ook. Ik kijk er nog elke dag vol trots en plezier naar.
Dank jullie wel daarvoor!!!
Groetjes Gonny “

Trouwringen

Ik draag mijn hanger met veel vreugde! Dank voor het mooie sieraad! Hier in Oostenrijk hebben de grillige randen al namen van bergtoppen gekregen! De kleine uitsparing is tevens geduid als Schwarzsee.
Rosanne

Hanger vingerafdruk

“Ik heb t voorrecht deze ring te mogen dragen ter herinnering aan mijn vader. Het goud komt van zijn zegelring, welke ik na zijn overlijden mocht erven . In dit kunststuk verwerkt door de kunstenaars van Diart Design.”
Rens

Ring ZR 18 geel zwart diamant.